SWASTIKA (Hakenkruis)
Swastika(Is het werkelijk Kwaad?)

Deze paragraaf is over het Hakenkruis. Het is het oudste symbool in menselijke geschiedenis. Het word gebruikt om goed geluk ,als positief teken te betekenen. Het teken plus (+)wordt namelijk gedreven van het Hakenkruis. Het was slechts na WWII dat het als een kwaad symbool werd beschouwd, en dat was slechts in het Westen.

Een chirurgisch mes in de handen van een moordenaar, die het gebruikt om te doden, maakt toch niet het mes kwaad! Deze logica is van toepassing op alle dingen op aarde, met inbegrip van het Hakenkruis. Hitler gebruikte dit symbool voor de Nazis. Het Hakenkruis zelf, heeft niets met zijn acties te doen.

Daarom zou het Hakenkruis onafhankelijk van Hitler moeten worden verklaard en wat in WWII gebeurde. Er zijn namelijk mensen die deze onafhankelijkheid verklaard hebben in een geroepen verdrag: Declaration of Independence for the Swastika (Verklaring van Onafhankelijkheid voor het Hakenkruis). Fundamenteel zegt deze verklaring:

Wij verklaren het Hakenkruis onschuldig van de misdaden die onder de naam van de Nazis werd verklaard. Vijf jaren van oorlog kan niet worden toegestaan om vijf duizendjaren van heilige geschiedenis teniet te doen. Wij verklaren dat het Hakenkruis een onafhankelijke leven heeft.

The Friends of Swastika


Dit plaats (The Friends of Swastika) is een reproductie van een boek dat door het Smithsonian Institute (Smithsonian Instituut) in VS wordt gepubliceerd (geschreven door: Dhr. Thomas Wilson), in het begin van eeuw negentien (1896).

Het boek wordt wat anders geroepen? Het Hakenkruis. Wij vonden dit boek, in oude en verslechterde voorwaarde, in een Verwijzing sectie van de bibliotheek. Aangezien dit boek uit druk is, vonden wij het noodzakelijk om het in digitaal vorm weer te geven. Dit zal voor ons eigen gebruik zijn, en ook voor het mensdom en generaties te komen. Het wordt ook voorgesteld als verder bewijsmateriaal, dat bijna in alle culturen op aarde, het Hakenkruis inderdaad als een prachtig symbool wordt beschouwd.

Het Kruis, dat in Christendom wordt gebruikt, werd namelijk afgeleid uit dit symbool.

Lees zo deze pagina's, en zie dat inderdaad het Hakenkruis onafhankelijk is van alle wrede handeling die gedaan is in zijn naam. De beste plaats om te beginnen is met de Inhoudsopgave, Table Of Contents (TOC).

Er zijn drie pagina's van TOC (Inhoudsopgave) - TOC1 - TOC2 - TOC3.

Notitie: Hoewel de pagina's van het boek bij 300 + dpi digitaal worden gegeven, en alle inspanningen werden geleverd om de digitaal weergegeven tekst leesbaar te maken, maar wegens de leeftijd van het boek (rond 100 + jaren) zijn sommige woorden moeilijk te kunnen lezen. Voorts ,aangezien het boek een deel van een groter rapport is, begint het bij pagina 763.

Letter to humanity and their leaders

Our website was recently redesigned and is still under construction. We apologize for any errors, broken links, or other issues you may encounter and are working hard to resolve all problems. If you would like to help, please let us know of any issues you encounter by emailing webmaster@maitreya.org.

All Thanks To God (ATTG).